Εφαρμογή: ZinggumDol · Προγραμματιστής: Leeo · Σε ισχύ από 27 Σεπτεμβρίου 2026
Οι στόχοι σου, τι έγινε, πώς ένιωθες, τι θα δοκιμάσεις στη συνέχεια και οι απαντήσεις σου στο βότσαλο αποθηκεύονται στη συσκευή σου (Apple SwiftData). Αν το iCloud είναι ενεργό, αποθηκεύονται και στον ιδιωτικό σου χώρο iCloud, ώστε να συγχρονίζονται ανάμεσα σε συσκευές με τον ίδιο Apple Account. Κανείς άλλος, ούτε ο προγραμματιστής, δεν μπορεί να τις διαβάσει.
Όταν αφήνεις μια σημείωση με τη φωνή σου, η εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο και την αναγνώριση ομιλίας. Η αναγνώριση γίνεται στη συσκευή σου· οι ηχογραφήσεις δεν αποθηκεύονται ποτέ και διατηρείται μόνο το κείμενο της μεταγραφής. Η λειτουργία που οργανώνει όσα είπες χρησιμοποιεί το Apple Intelligence στη συσκευή σου, επομένως τίποτα δεν στέλνεται έξω. Αν δεν δώσεις αυτές τις άδειες, μπορείς απλώς να πληκτρολογείς.
Για να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείται πραγματικά η εφαρμογή, στέλνει τα ακόλουθα ανώνυμα στατιστικά στον χώρο αποθήκευσης iCloud (CloudKit) του προγραμματιστή:
Το περιεχόμενο των σημειώσεών σου δεν στέλνεται ποτέ. Τα στατιστικά δεν περιέχουν όνομα, email ή αναγνωριστικό συσκευής και ομαδοποιούνται μόνο με ένα τυχαίο αναγνωριστικό εγκατάστασης που δεν σχετίζεται με τη συσκευή ή τον λογαριασμό σου. Αν διαγράψεις και ξαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή, δημιουργείται νέο.
Μπορείς να τα απενεργοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή στην εφαρμογή από Ρυθμίσεις ▸ Στατιστικά χρήσης. Όταν είναι απενεργοποιημένα, τίποτα από τα παραπάνω δεν στέλνεται.
Αν μας γράψεις από το Ρυθμίσεις ▸ Αποστολή email στον προγραμματιστή, τα παρακάτω αποθηκεύονται στον χώρο iCloud (CloudKit) του προγραμματιστή ώστε να απαντήσουμε και να ερευνήσουμε το θέμα: το μήνυμά σου και η κατηγορία του, το όνομα και το email σου αν τα συμπληρώσεις, καθώς και η έκδοση εφαρμογής, το μοντέλο συσκευής, η έκδοση συστήματος και η ρύθμιση γλώσσας. Τίποτα δεν στέλνεται αν δεν στείλεις σχόλια.
Το ZinggumDol Pro πωλείται μέσω του App Store. Την πληρωμή χειρίζεται η Apple και ο προγραμματιστής δεν λαμβάνει ποτέ τα στοιχεία πληρωμής σου. Η εφαρμογή ελέγχει μόνο στη συσκευή σου αν έχεις κάνει την αγορά.
Η διαγραφή της εφαρμογής διαγράφει τις σημειώσεις στη συσκευή σου. Οι σημειώσεις που έχουν συγχρονιστεί στο iCloud μπορούν να αφαιρεθούν από Ρυθμίσεις ▸ Apple Account ▸ iCloud, διαγράφοντας τα δεδομένα αυτής της εφαρμογής.
Η εφαρμογή δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 14 ετών και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία παιδιών.